Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm haverja jön be, de barátnőmnek is a srác jön be. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elakarom engedni ezt az egészet, mert nem akarom barátnőmet bántani, de valahogy nem megy. Fura érzés fog el, amikor elhatározom hogy hagyom az egészet. Valamiért azt akarom hogy a csajszi ne jöjjön be a srácnak, hanem én jöjjek be neki. Tudom hogy ez elég éretlen, és tényleg tenni akarok ellene, csak ha netán úgy hozna a sors hogy lehetőség adódna hogy kavarjak vele, vagy osszejojjek vele, szerintem megtennem. Hogy engedjem el ezt a sracot?
(egyébként lehetséges hogy a csajszi nem jön be a srácnak)
2019. máj. 27. 22:15
2/4 anonim válasza:
Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.
Türelem rózsát terem.
3/4 anonim válasza:
Szerintem mondd meg a barátnődnek, hogy mit érzel. Ha igazán szeret, akkor nem lesz dühös és még mindig a barátnőd marad. Velem ugyanez volt tavaly, és azóta még mindig barátnők vagyunk. Én a helyedben elmondanám a srácnak is, hogy mit érzek. Bármelyikőtöket is bírja jobban, senkinek sem kell megsértődni. Ha meg egyikőtök se jön be neki, akkor ez van. Majd mindketten találtok mást.
4/4 anonim válasza:
ha igazi jo barátnö vagy és vagytok akkor beszéljétek meg és engedjétek el mind a ketten mert barát csak egy van pasi meeg száz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!