Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
_Titkos_Kamilla_ kérdése:
Nem merek ráírni, tudtok tanácsot írni?
Figyelt kérdés
Leírom röviden miről van szó: Vasárnap 4-en lettünk keresztszülők, én vagyok a fő keresztanya és a 2 keresztapát még egyszer sem láttam. Az egyik 18 a másik 19 éves és nekem a 19 éves tetszik mivel pont olyan csendes mint én. Én kicsit fiatalabb vagyok (4 év) nem hiszem ,hogy tetszem neki, egyszzer láttuk egymást egész nap, másik városban él ,bejelöltem facebookon és visszajelölt. De ő nem írt rám meg én sem rá . Tudtok valami tanácsot adni esetleg? Lehet nem lenne ebből semmi ,de mindig ez van. Tetszik valaki ,de nem merek ráírni és kezd idegesíteni2019. máj. 27. 20:55
1/4 anonim válasza:
Írj rá!
Én nem mondhatom meg nekedm hogy saját magad mivel tudod rávenni arra, hogy ráírj. Esetleg találj ki magadnak valami jutalmat azért hogy ráírj.
Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, 2 napja azon gondolkozok ,hogy ráírjak-e, és ha ráírok mit is mondjak szóval eléggé bizonytalan vagyok , meghát azért is tetszik ,mert kb 190 cm magas xd
2019. máj. 27. 21:12
3/4 anonim válasza:
Hát egyszerűen írj rá! :D
" szia :D , nemtudom emlékszel e, együtt vagyunk kereszt szülők "
És arra gondoltam lenne e kedved beszélgetni? :)
( Ha erre nem ugrik rá, akkor egy meztelen nőre sem :) )
Csak írj rá :)
Ha nincs csaja, vagy épp nincs neki egy nagyon nagyon nagyon alakulóban lévő barátnő, tuti írni fog :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :D
2019. máj. 27. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!