Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány aki tetszik őrült?
Ma együtt volt tesóm azzal a lánnyal akibe már régóta szerelmes vagyok, de annyira nem ismerem.
Láttam hogy fel van mentve, a többi osztály pedig kint volt az udvaron, ezért ő egyedül ült a lelátón. Oda akartam menni beszélgetni, de láttam hogy fülhallgató van rajta, és nem akartam zavarni ezért csak figyeltem. Tudom hogy gáz, meg kémkedés, de ső tuti nem vett észre.
Egy idő után pedig észrevettem hogy motyog magában. Mindenfélét mondott, de nagyon kevet hallottam belőle.
Volt amikor csak magában beszélt, de egyszer Pl hallottam, hogy a Hamletből a lenni vagy nem lennit és az utána lévő részt mondja.
Ez aány őrült?
A kreatív emberekre jellemző ez, segít a fejben kavargó gondolatokat rendezni és oldja a feszültséget. A tanárom is szokott ilyet, sőt hangosan magyarázni, kiáltgatni vagy motyogni is szokott, van hogy hülyeségekről magyaráz, bolondozik. Pont ma mondta hogy nézzük el a viselkedését, de ha nem adja ki magából valamilyen formában a gondolatait vagy a felgyülemlett feszültséget akkor belebolondul. Nagyon nagy forma amúgy a csávó :D soha nem volt jobb tanárom.
Én is szoktam hangosan gondolkodni, motyogok, hümmögök, sóhalytozok, elismerem hogy vannak furcsa dolgaim de azért őrültnek vagy bolondnak nem érzem magamat.
19L
Velem is előfordul, hogy magamban beszélek, bár inkább a hallgatott zenét szoktam motyogni.
Amúgy simán lehet, hogy azt a Hamlet részletet meg kell tanulnia és felmondani. Ebben pedig nagy segítség, ha ki is mondja.
Ettől nem őrült.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!