Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elég ütős kérdés gondolom.
Figyelt kérdés
Na, szóval, van egy srác , aki nagyon tetszik -na,ne-.
Egy volt tanárom fia. Itt jön a csavar, mivel egy nap bejött a suliba, bemutatott neki, majd ennyi. Nagyon sokat mesélt róla nagyon is hasonlítunk, de ennyi. Nem jelöltem be fbn, csak instán követjük egymást. A volt tanárommal mind a mai napig néha-néha váltunk üzeneteket. De ennyi. És igazából nem az zavar, hogy a fiú nem ismer engem, hanem az hogy én nem ismerem őt kellően, hogy kiábrándulhassak belőle. És meg tudtam,hogy barátnője is lett nemrég.
Nem tudom hagyni a francba. Nem tudok nem rá gondolni.
2019. máj. 15. 17:23
1/6 A kérdező kommentje:
Nem járunk egy iskolába sem, egyetlen egy hely van, összefuthatnánk az egy mozi.
2019. máj. 15. 17:24
3/6 anonim válasza:
Ja várj. Lett barátnője. Akkor ne írj rá. Inkább csak hagyd aztán majd lesz más.
4/6 A kérdező kommentje:
De nem tudom csak úgy hagyni. Valamiért ez nem megy. Arra gondoltam, kijelölöm instagramon, esetleg ezzel kényszerítem magam. Kapna értesítést róla?
2019. máj. 15. 18:32
5/6 anonim válasza:
Rossz érzés, de már nem tudsz mit tenni, barátnője van. Próbálj más dolgokra koncentrálni, kezdj bele valami új hobbiba akár, idővel gyengülni fog az érzés, főleg hogy csak idealizálod.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!