Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Elég ütős kérdés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elég ütős kérdés gondolom.

Figyelt kérdés

Na, szóval, van egy srác , aki nagyon tetszik -na,ne-.

Egy volt tanárom fia. Itt jön a csavar, mivel egy nap bejött a suliba, bemutatott neki, majd ennyi. Nagyon sokat mesélt róla nagyon is hasonlítunk, de ennyi. Nem jelöltem be fbn, csak instán követjük egymást. A volt tanárommal mind a mai napig néha-néha váltunk üzeneteket. De ennyi. És igazából nem az zavar, hogy a fiú nem ismer engem, hanem az hogy én nem ismerem őt kellően, hogy kiábrándulhassak belőle. És meg tudtam,hogy barátnője is lett nemrég.

Nem tudom hagyni a francba. Nem tudok nem rá gondolni.

2019. máj. 15. 17:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem járunk egy iskolába sem, egyetlen egy hely van, összefuthatnánk az egy mozi.
2019. máj. 15. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj rá
2019. máj. 15. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja várj. Lett barátnője. Akkor ne írj rá. Inkább csak hagyd aztán majd lesz más.
2019. máj. 15. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem tudom csak úgy hagyni. Valamiért ez nem megy. Arra gondoltam, kijelölöm instagramon, esetleg ezzel kényszerítem magam. Kapna értesítést róla?
2019. máj. 15. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rossz érzés, de már nem tudsz mit tenni, barátnője van. Próbálj más dolgokra koncentrálni, kezdj bele valami új hobbiba akár, idővel gyengülni fog az érzés, főleg hogy csak idealizálod.
2019. máj. 15. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!