Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha van barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van barátom, de mégis úgy érzem, hogy valaki mást szeretek?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul érzem magam...Tudni kell rólam,hogy egy hűséges típus vagyok,viszont most nem vagyok biztos az érzéseimben,és ezért van bűntudatom...A barátom nem ad nekem elegndő figyelmet,amire szüségem lenne,mindez pedig azért van,mert elfoglalt...Időközben megismerkedtem egy fiúval,akivel elég sok közös van bennünk.

Tegnap nagyon kiöntötte nekem a lelkét,maga alatt volt néhány ok miatt,és mivel én sem voltam valami jó paszban megpróbáltam nyugtatgatni,vigasztalni.Mindezzel nem is lenne semmi gond,de úgy érzem,hogy szeretem...Nem tettem semmit,de ez érzelmi megcsalás a barátommal szemben.

Tényleg szükségem lenne,mindenki véleményére,mert iszonyatosan összezavarodtam.Szeretem a barátom,de Ő az oka annak is amiért tegnap szomorú voltam...Igaz,hogy nem sok ideje van,de tényleg szeret engem,és próbál mindig jobb kedvre deríteni.

Elnézést az esetleges helyesírási hibákért,de telefonról írok jelenleg.

2019. máj. 15. 07:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
figyelj ha egy ürge a lányoknak nyavajogva önti ki a lelkét akkor hagyd ott küld el a qecibe. Ezek legszivesebben együtt mennének a lányokkal a wc-be ott csacsogni, nevetgélni, meg sírni ahogy szoktátok. mond meg neki menjél nyafogni a qicsába a mutterhoz vagy valami öreg meleg bácsihoz wazze! Nekem nem plüssnyuszira van szükségem hanem férfias barátra. Ezért nem szereted, ezért jelez az ösztönöd és érzel taszítást. Amúgy lehet hogy ő is köcsög hajlamú ha érted mire gondolok.
2019. máj. 16. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es, nem értek egyet. Ha olyan pasira vágysz, aki állandóan játssza a kemény macsót, és soha nem szomorú vagy szorul gyengédségre, akkor jó eséllyel vagy egy gerinctelen patkány mellett fogsz kikötni, vagy egy pszichopata állat mellett. Az igazi férfi attól erős, hogy egy nő támogatja, és nem fél kiönteni neki a lelkét. Aki ezt nem teszi, az csak megjátssza magát, és egy éretlen kis p.cs.
2019. máj. 16. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
12 te honnan tudod hogy hogy kell viselkedni egy férfinek dalod már el!
2019. máj. 16. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!