Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell egy ilyen fiú a lányoknak?
Sziasztok!
Az én problémám, hogy régimódi vagyok ( gomdolom ) Ha valaki tetszik nekem, azzal beszélgetek először, aztán randi, udvarlás és utána a többi.
Tisztelem és szeretem a lányokat, igyekszem a tenyeremen hordozni őket.
Mégis, akivel komolyabb lenne, rögtön azt akarja, hogy dugjam meg... Nekem ez sok lenne, mert érzések által vagyok vezérelve, szeretném, ha alakulna a kapcsolat.
Ha megdugom, vagy valakivel random lefekszem az megint más dolog, de kapcsolatban az érzéseket, érzelmeket, törődést és szeretetet részesítem előnyben.
Klónozd magad légyszíves...
1.vel értek egyet
16l
Minden normális lány ilyen fiúra vágyik, szóval most akkor csak dicsekedni akarsz és várod a privát üzeneteket?! :D
De tényleg ez lenne a normális és ne is foglalkozz olcsó lányokkal, akiknek se eszük, se önbecsülésük!
Normális kapcsolathoz normális emberek kellenek, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!