Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ennyi idő után, hogy még nem állok készen a szexre?
5,5 hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Már volt petting amit nagyon élveztem/élveztünk
Meg mindig simogat,megfogja combomat,fenekemet
Meg én is simogatom lábát...
De a szexre még nem állok készen,ha oda jutunk
Már többször jutottunk el addig de valahogy megijedek
Nagyon nagyon szeretm és soha nem akarom őt elveszíteni
18/L
Nyugodj meg, teljesen normális és az a normális, ha egy lány nem adja magát könnyen - azt a normális fiúk meg is becsülik, és tisztelik!
Amelyik pasi meg csak élvezkedni akar, az akkor is megoldja mással, ha te odaadtad már magad neki, szóval nem éri meg csak azért lefeküdnöd vele, hogy ne hagyjon el.
Barátod még lehet sok másik, de ha az első élményed nagyon rossz, az egy életre tönkre vághatja a további nemi életedet a lelki dolgokról nem beszélve !
Szóval várj vele, amíg TE igazán akarod és ha a barátod nem vár, akkor meg sem érdemel....
Teljesen normális 🙂
Én kb fel év után mondtam azt, hogy oké, bár akkor is feltem, de nem bántam meg, szerintem jól döntöttem.
Hiába vannak igényei a pasinak, ha a csaj meg nem akarja.
Szerintem egyelőre csak pettingeljetek tovább, vagy ha a közösüléshez nem fűlik a fogad, de orálisan még mindig elélveztetheted a barátodat, HA AKAROD.
De itt az a probléma, hogy te még nem akarod és így odaadni magad butaság lenne és nem is lenne jó!
Ha a pasi már eddig kibírta, akkor szerintem szereti a csajt, de a csaj vajon csak a teherbeeséstől fél, vagy a fájdalomtól vagy csak nem vonzódik eléggé a csávóhoz, vagy az aktus taszítja ez itt a kérdés!
De úgy vélem, akkor sem kellene a lánynak megerőszakolnia magát, ha nem akarja és akkor az idő úgyis meg fogja mutatni, hogy együtt maradnak vagy külön.
Lehet jön majd egy olyan srác, akitől egyből benedvesedik a lány bugyija, aztán nem lesz kecmec. :D
Viszont amíg valaki nem áll készen, addig ne csinálja!
#5-os vagyok
Mint írtam, mi is fel évet vártunk miattam (akkor voltam 17 éves, a fiú 18) és nem azért mentem bele, mert a srac erőltette volna, szóval ha én nem akarom, akkor képes lett volna még varni szerintem.
És sokkal jobb volt így, mintha belementem volna azért, hogy ne szakítson velem, mert akkor lehet szetmegyunk azért, mert én még nem akartam és hibáztatom, hogy mégis megtettem miatt (még ha nem is kényszerített)
(Még mindig együtt vagyok és már 1,5 év telt el az 1. Óta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!