Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rá esély?
Tetszik nekem egy fiú 3 órára lakik tőlem, 1 hónappal ezelőtt felhozta nekem ,hogy elhisz nekem egy dolgot akkor ,ha megcsókolom és ,hogy amikor találkozzunk akkor majd beadjuk.
Amikor még nem tetszett ő nekem ,hanem valaki más kérdezösködőtt ,hogy ki az a szerencsés aki tetszik nekem elmondtam neki ,hogy “xy” tetszik és azt mondta most szomorú lett ,hogy nem ő tetszik nekem.
És most ezt írta nekem : Sajnos messze vagyunk egymástól meg sok időd nincs rám ezért nem is beszélünk sokat , de attól még szeretlek❤️
Még soha nem csókoloztam szval tartok egy kicsit is ,hogy meg akarna csókolni😅
Lehet rá esély ,hogy bármi is lehet köztünk?
Most egy klisés kérdést tettél fel (egyaltalan nem bunkosagból írom), amire egyaltalan nem lehet valaszolni, mert erre a vélemények megosztottak. A statisztika, amit a vegen kiad, nem azt fogja mutatni, hogy te neked mennyi esélyed van, hanem hogy az emberek, akik fennt voltak, mennyi esélyük van.
Egyebkent akar fogadasbol, akar hasonló dologból csók, szerintem eleg gyerekes, es semmikeppen nem kapcsolat inditó. Ez persze csak az en velemenyem, ugyebar ez relativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!