Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy fiú, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én kilencedikes vagyok, ő pedig tizedikes. Szeretném megismerni, de nem tudom hogyan lehetne elkezdeni vele beszélgetni. Tudnátok segíteni?
2019. máj. 5. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Rúgd bokán, hátha

...de eszedbe ne jusson megszólítani!

2019. máj. 5. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tipp: Szia!
2019. máj. 5. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Írj neki bátran.Valószínüleg nem fog megenni:)
2019. máj. 5. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első nen is írt akkora hülyeséget ha tetszel neki akkor úgyse fogja zavarni, perzse most nem azt mondom hogy gáncsold ki csak egy kicsit lokd meg vagy balami xdd
2019. máj. 5. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Állíts el valamit a telefonodon, és a suli folyosóján állítsd meg, és kérd meg, hogy segítsen a telódat beállítani. Vagy valami app-ot, játékot, stb. letölteni. Lehet, hogy bénának fog tartani, de ennek ürügyén legalább elkezdhetsz valami társalgást. Hirtelen ez jutott eszembe.
2019. máj. 5. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg órákon kívüli tevékenységbe próbálj bekapcsolódni, pl. különböző szakkörök (ha még van ilyesmi), vagy fakultáció, esetleg vmi. sporttevékenység/ edzés (megnézed edzésen v. elmész egy meccsükre szurkolni).

Mosolyogsz rá, felveszed a szemkontaktust, esetleg menzán, büfében sorban álláskor megszólítod v. elkéred az asztalukról a sót, stb.

Ha bátor vagy, akkor bejelölöd face-en, követed instán (ha van neki), esetleg elmész azokra a rendezvényekre (koncert, egyéb program), ahová ő is, és megpróbálsz kapcsolatba lépni vele, ergo köszönsz neki :)

Én nem lökném meg v. mennék neki v. nem lépnék a lábára, de ez egyéni habitus/ neveltetés kérdése...

2019. máj. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!