Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy egy lány nemet mondott, majd később összejöttetek?
Olyan esetekre gondolok mikor oda voltatok 1 lányért és azt mondta, hogy soha nem jönne veletek össze. Meg hogy nem tetszel stb De a végeredmény az lett, hogy csak összejöttetek.
Akinek volt az írja le a történetet teljesen.
Ebben a sztoriban én vagyok a lány. Akkor voltunk 14 évesek mindketten. A legjobb fiú barátom szerelmet vallott nekem, de én kikosaraztam mert nem tetszett, és előtte szakítottam az első barátommal (tipikus kiskamasz szerelem, kézfogásnál több nem történt, mielőtt bárki ujjal mutogatna).
Szóval eléggé el volt kenődve, de mivel nem nagyon volt más barátja, így ironikus módon én vígasztalgattam 🤷
Az hogy visszautasítottam nyár elején történt, de ő nem adta fel, decemberben összejöttünk. Persze, előtte honapokig, meg az első 2 hétben ment az hogy így szeretlek úgy szeretlek, kaptam verseket, de amikor már tényleg együtt voltunk mert mindkettőnknek leesett hogy komolyan együtt járunk, akkor borzalmas lett. Ő állandóan szenvedett valamin, mindig veszekedtunk, szoval ez a kapcsolat összesen 1 hónapig bírta és az sem volt jó.
Utólag rájöttem hogy sosem szerettem, csak nagyon kitartóan próbálkozott és ezért megsajnáltam vagy valami ilyesmi. De ott akkor tényleg azt hittem hogy szerelmes vagyok.
A történet tanulsága, hogy attól hogy valaki kap egy második esélyt még nem biztos hogy minden jó lesz. Ugyanúgy végződhet szarul a történet :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!