Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatról?
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
Egy elég gyötrelmes helyzetben vagyok.
Van egy fiú, akit két éve ismerek, és rettentő jóban vagyunk. 200 km választ el minket. Szerelmesek vagyunk egymásba. Én 16 éves vagyok, ő 17. Felvetettük a távkapcsolat lehetőségét, ámde mindketten elbátorodtunk az ötlettől.
A megismerkedésünk első percétől érzem azt, hogy ő egy különleges fiú számomra. Szeretem őt a legeleje óta.
Rengeteg fiú volt, akik közel élnek hozzám, és esélyem is lett volna náluk, de úgy éreztem vissza kell utasítanom őket, mert csak ő kell nekem, mert csak őt szeretem.
Mi a véleményetek erről?
Tartsunk ki egymás mellett, vagy lépjünk tovább egymáson, és bízzunk a jövőben, hogy talán a sors újra összesodor majd minket?
(Ez már a második alkalom, hogy útjaink keresztezték egymást)
A második választásod nagyon szomorú:(
Ne hagyd hogy megtörténjen
Ha tényleg ilyen különleges akkor egy percig sem szabad elgondolkoznod rajta
Ne hagyd ezt elveszni! Ha szeretitek egymást akkor (tudom klisé) meg tudjátok oldani:)
Akár hétvégetne/kéthetente találkozni, webcamerázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!