Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a viselkedést minek tudjam be?
Figyelt kérdés
Egy srác rám írt Facebookon, eleinte normálisan beszélgettünk(régi osztálytárs), később ő kicsit perverzebb témákat is felhozott, még a méretét meg a kedvenc szexpózait is megosztotta velem,illetve előadta, hogy milyen edzett, izmos stb. Tegnap egy véletlen folytán összefutottunk, én a barátnőimmel.voltam,n ő a haverjáv,meglátott, hogy a terem másik végében ülök, iszonyat zavarban volt és hátat fordított nekem, miközben meg neten azt hajtogatta, hogy találkoznunk kellene. Azóta nem ír.
Szerintetek?
17/L
2019. ápr. 23. 17:37
1/7 anonim válasza:
Csak nagy a szája és szórakozni akart.
4/7 anonim válasza:
Én helyedben ilyen pervezzel nem jönnék össze...
5/7 A kérdező kommentje:
De mitől jött ennyire zavarba? Láthatóan nagyon ideges volt meg zavart
2019. ápr. 23. 17:44
6/7 anonim válasza:
Gondolom megbánta, hogy elmondta a sok faszsagot
7/7 kamugyrosz válasza:
Gondolom akkor esett le neki h miket is irt
Zavarba volt és hat én is kínosan éreznem magam a helyében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!