Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek várna rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keszidii kérdése:

Szerintetek várna rám?

Figyelt kérdés
Előző héten megismertem egy japán fiút sport miatt de tegnap ment vissza Japánba. Mielőtt elment volna közölte hogy sose felejt. Megöleltem, összesen háromszor, megpusziltam az arcát és azzal mondtam neki hogy goodbye. Kedvel engem, de aztán mondta hogy hogy beszélnénk ha hazamegy? Mondtam hogy nem tudom és mondta hogy legyünk barátok. A barátnőimmel ki fogunk menni Japánba 4 éven belül, ezt is elmondtam a fiúnak azt mondta, hogyha tud eljön. Szerintetek addigra lesz valakije? Vagy esetleg érdemes lenne tovább próbálkoznom nála? Nyáron lesz 18 éves. Sose mondott semmi olyasmit ami arra utalna hogy kerüljem őt vagy akármi.
2019. ápr. 22. 02:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Senki nem vár a másikra négy évet. Főleg nem 18 évesen amikor előtte az élet.

Őszintén szólva pár hét múlva már te is csak nevetni fogsz az ötleten.

Maradjatok haverok, ha tényleg kijutsz és találkozni akar fogtok, de négy év alatt sok víz lefolyik a dunán. Se neki, sem neked nem fog megállni az élete.

2019. ápr. 22. 03:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Aligha várna rád, de higgy nekem, hogy Te sem várnál rá még 4 évet! Most csak azt hiszed, hogy igen...

F.

2019. ápr. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!