Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lehet vajon?
Figyelt kérdés
Mind a ketten 18 évesek vagyunk két évig voltunk együtt aztán másfél hónapja szét mentünk mert úgy érezte nem szeret úgy amennyire kéne szerinte és nem boldog, azóta is minden nap beszélünk és tegnap nála aludtam mert megbeszéltük hogy ott alszok utoljára, van hogy csak felhiv és beszélünk másfél órát és van hogy nem erkedlem annyira, nem pasizik és ha elmegy bulizni direkt nem táncol senkivel csak a közös barátainkkal akiknek barátnőjük van, szerintem ha kitartó vagyok és próbálkozom akkor vissza szerezhetek egy idő múlva csak azt mondja egyedül akár lenni mert keveset volt szingli(totál be kattant az agya😂) szerintetek mit tegyek?2019. ápr. 20. 10:56
1/2 anonim válasza:
Ha a kommunikáció nem működik, nem tudjátok megbeszélni, hogy mi legyen, akkor nincs értelme. Közölte, hogy nem szeret, de te még erőlteted. Nehéz neki elszakadni tőled, de tudja, hogy te pitizel utána és ezt szépen ki is használja. Néha jó vagy, ha vagy, de másra nem kellesz neki. Legyen méltóságod és hagyd a francba, nem érett egy kapcsolathoz, jobb, hogy szakítottatok.
2/2 anonim válasza:
Barátom, van egy olyan érzésem, hogy ennek a lánynak nem kell más csak egy lelkitárs, egy lelki szemetesláda és szerintem téged pont erre használ. Azt olvastam hogy nem volt boldog a kapcsolatotokban, kilépett mert nem szeretett eléggé, ezekszerint nem volt szerelmes beléd. Én úgy látom hogy csak barátként kellenél neki, többre nem. Hogy így vállalod-e vagy sem, ez már a te felelősséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!