Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esély egy olyan lánynál aki többször visszautasított már? Hogyan érhetem el hogy adjon egy pici esélyt?
Csak az első pár választ olvastam el, de már ellent kell mondjak. Ha elutasítanak, tudd meg, mi az oka. Ha megtudtad, változtass rajta. Minden kudarc előbbre visz, mert ilyenkor ébred rá az ember a saját hibáira. Mert vannak dögivel! Mindenkinek. De minél több kapcsolaton megy keresztül, annál többet sikerül levetkőznie, és jobb emberré, szerethetőbb partnerré válnia.
40 éve fél évig jártam egy nálam két évvel idősebb csaj, a gimi örökös szépségkirálynőjének a nyakára, pedig mind ő, mind az anyja megmondta, hogy soha nem esz esélyem. Lett! Egy évig jártunk, és akkor is nekem lett elegem belőle, hogy állandóan a külsejével van elfoglalva.
"fölösleges olyan hajó után futnod, ami nem vesz fel"
No meg, ha nem vagy Jézus Krisztus reinkarnációja, elég nehéz is... :-))
Egyébként meg az élet minden területére igaz a mondás;
Kétféle ember létezik. Az egyiknek sikerül, a másik (túl hamar) feladja.
Ha úgy érzed ő az igazi akkor ne add fel.
Ne ne zaklasd ami már nem elfogadtható és persze ne legyen erőszakos töltetű a kitartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!