Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúk vannak akiknek ha tetszik is egy lány, nem szólnak hozzá?
Van egy fiú aki tetszik, de ő nem nagyon szokott magától hozzám szólni,pedig ha szólok neki akkor feltűnően kedvesebb mint más lányokkal. Nem tudom eldönteni hogy most azért nem szól mert nem mer (hogy ne égjen be mondjuk) vagy csak amúgy sem akar velem beszélgetni. Szerintetek miért lehetséges?
(Ha valakinek van jó ötlete vagy akár tanácsa hogy mit csináljak akkor írjon nyugodtan privátban, jah és m
Persze, lehet, hogy nincs elég bátorsága kezdeményezni. Általában a normálisabb, visszafogottabb, megfontoltabb fiúk nem bíznak annyira magukban, hogy megpróbáljanak lépéseket tenni.
Ha nem akarna veled beszélgetni, azt észrevennéd amikor te kezded a beszélgetést.
Ez persze egy kívülálló véleménye. Remélem valamit azért segít.
Én is félős fiú vagyok és nem merek beszélni azzal aki tetszik.
Néha nézem vagy köszönök
Persze, hogy vannak ilyenek. Azok általában félénk fiúk szoktak.
Ezt ugy tudod megállapítani, hogy odamesz beszelgetni, és akkor szegyenlosen viselkedik és szivesen beszel veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!