Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most én kellek neki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most én kellek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok,és én tetszem neki, de rajtam kívűl van még két lány akik tetszenek neki. Az elsőbe szerelmes (legalábbis ezt mondja, bár a barátai szerint sincsen így)a második osztálytársunk a harmadik én vagyok (Nem tud dönteni közöttünk) Viszont, velem van a legközvetlenebb kapcsolata, és már 6 éve tetszem neki. Már előre tervez, mi közünk lesz egymáshoz. Folyton piszkál, vagy kedves velem, bármi rosszat mond, rásimít a hátamra/karomra. Egyszer már megkérdezte, hogy mi legyen (ugye mivel, nekem is tetszik ő, meg neki is tetszem.) Ilyet nem kérdezett a többi lánytól Szerintetek engem szeret a legjobban?

Vagy esetleg van valami taktika amivel eltudom felejteni? (Szenvedek miatta)

2019. ápr. 8. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Nekem alapból fura ,hogy egyszerre három lányt kedvel, de úgy néz ki "téged szeret jobban" de mondom nekem ez a 3 egyszerre fura.

Sok szerencsét!

2019. ápr. 8. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős a srác. Milyen igaz szerelem az, ami alatt még 2 csaj bejön? Ugyan már... Szép mese. Főleg, hogy 6 éve bejössz neki. Akkor miért nem lépett addig? Nekem nagyon átlátszó és olcsó dumának tűnik ez.

Nincs tipp arra, hogy valakit gyorsan elfelejts. Az idő segít csak. Én csak annyit tudnék mondani, ami segíthet, hogy gondolj bele az egészbe. Tényleg egy olyan fiú kell neked, aki egyszerre 3 lányt szédít és áltat? Hűséges lenne egy kapcsolatban? Érett egyáltalán egy kapcsolatra, miközben képtelen választani 3 lány közül? Valamint, hogy egyáltalán komolyak lehetnek-e a szándékai...

Összefoglalva az ilyen fiút jobb hagyni. Gyerekes.

2019. ápr. 8. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!