Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy csaj akivel jól ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj akivel jól ki jövünk. Gyorsan kellene a segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval. Lehet már roszul kezdődik de az osztálytarsam. De! Tavalj januárban rá jöttem hogy én többet érzék iránta mint barátság. lassan közeledtunk egymáshoz. Rá irtam hogy mit is érzek iránta és hogy szeretem.Persze, el utasított. utána egy két hétig nem szólt hozzám es megint közeletdünk egymáshoz. végül nem lett semmi. El telt a nyár el engedtem és új év kezdődött. Minden mintha meg változott volna. Már olelgetet puszilgatot meg rengeteg időd töltöttünk együtt. El kezdet fiának nevezni. Órákon át karolt és éreztem hogy szeret. A barátnőjétol meg tudta mit érzek és sírt egész nap. Nem tudom miért. az lett mondva hogy nem tekint rám csak mint egy testvér. Következő nap megint pusizlgatot ol

2019. ápr. 8. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ehhez nem sok hasznosat lehet hozzáfűzni. Elég debil egy p*na.
2019. ápr. 8. 21:45
 2/2 Laylah ***** válasza:
Ha tavaly lekoptatott, az nem jelenti azt, hogy idén is le fog. Az emberek véleménye idővel változhat. Próbáld meg még egyszer, ha érdekel a lány.
2019. ápr. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!