Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből még valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés
Nincs még egy hónapja hogy megismertem egy srácot akit nagyon kedvelek. Még nem szerelem, de érzem hogy idővel bele tudnék szeretni. Szóval hogy a lényegre térjek, a srác benyögte ma hogy az exe meghívta jövőhétre egy titkoslakásos légyottra. Nem mondta hogy el fog menni, de tudom hogy nem hagyja ki (srácok tegyétek a szívetekre a kezeteket és úgy mondjátok hogy nem mennétek el:D). És azt is tudom hogy alapvetően nincs beleszólásom, sőt még közöm se hozzá. De akkor miért kell róla tudnom? 😅 Nagyon féltékeny vagyok, és borzalmas érzés hogy ennyire nagy hatással van rám. Próbáltam volna beszélni vele erről, de nem lehetett, elpoénkodta az egészet. Szerintetek van még értelme foglalkozni vele vagy hagyjam az egészet?
2019. ápr. 7. 18:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy amióta megismerkedtünk párszor már csókolóztunk, meg átbeszéltünk teljes napokat, szóval nem arról van szó hogy kétszer rám köszönt és ennyi.:D Ezért ért ennyire váratlanul amit ma mondott.
2019. ápr. 7. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fiú,nem vagyok nagy párkapcsolat tudó, de lehet, hogy próbára tesz. Ilyenkor megnézheti, hogy hogy döntesz. Próbálj meg mégegyszer, komolyan beszélni. Mond, hogy komoly lenne amiről beszélni akarsz vele. Nem vagyok tényleg nagy tudós ebben, de én is "szenvedek" nem csak egy miatt hanem kettő miatt is.
2019. ápr. 7. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szóval tulajdonképpen veled "kavar" közben pedig ha az exe egy szót szól, akkor visszamegy hozzá ,hogy megdugja. És még közli is veled. Ha elmegy, akkor konkrétan ott hagyott téged az exéért....

Mi itt a kérdes? :/

2019. ápr. 8. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!