Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kiszemeltem szerintetek lehet nála esélyem?
Nos van egy lány akivel néha beszélek, és nekem tetszik kűlsőre. És úgy tűnik , hogy belsőleg is, de nem lehet tudni mert még fiatal! Lehet rosszul gondolkodik, főleg , hogy ő már szép lány , tényleg. Szerintem a fiúk 85-90%-nak tetszik! Viszont sok olyan lányt ismerek akik kb ugyanilyenek kűlsőre. És nem beképzeltek nagyon , sőt még van köztük sok önbizalomhiányban szenvedő is. Ha nem lenne ez a lány , akkor velük próbálkoznék. Csak őtt régebb óta ismerem Nem értem miért lehet , hogy ilyen lányok nem találnak párt meg önbizalomhiányosak?! Remélem hogy ő sem belépzelt! Főleg , hogy Zalaegerszeg elég nagy város. Remélem is , hogy nem áll kedves. Sajnos csak hetente 2-szőr beszélünk meg néha instagrammon. Mert én csak ott tanulok és messzebb lakok onnan, ő pedig ott lakik egy közeli faluban. Nem is egy suliba járunk. De remélem ezek nem befolyásolnak
semmit... Bulikba szoktam vele általában talizni. És úgy veszem észre , hogy az arcom tetszik neki, viszont alakom nem biztos, hogy az esete és el fogadna így engem. Izmos vagyok , azonban már majdnem macis alakom van, fogyni meg nem akarok belőle mert akkor izmot is vesztek. Illetve max 3-4 cm-el vagyok magasabb, 179 cm vagyok és 88 kg. Ő pedig elég vékony. Szerintetek lehet valami köztünk? Főleg , hogy nekem 11-12 évesen volt az első és még az utsó bnőm. Neki meg már több barátja meg gobdolom csokja is volt?!
17/F ő 15/L
Amúgy ha úgy udvarolok neki, hogy vicces dolgokat beszélek neki. Illetve csak utalásokat teszek rá , hogy mondjuk tetszik valami kűlsején vagy pl az , hogy kedves, okos, stb ! Akkor az jó lehet vagy inkább teljesen mondjam
ki neki már most pl “melyik szép vagy ma” ? Vagy inkább ne tegyek utalást sem? Bár a legutolsó necces lenne nekem, de a második is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!