Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha tetszik egy fiú, de nem vagyok benne biztos, hogy meleg-e? (Én is fiú vagyok)

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy már több hónapja tetszik ez a bizonyos fiú, akiről meggyőződésem, hogy meleg, de nem biztos, mert (még?) nem vállalta fel, ahogyan egyébként ő sem tudja rólam, habár azt érzem, hogy sejti. Nagyon jó barátok lettünk az utóbbi időben, ami fokozta az érzéseimet és nem szeretném, hogy esetleg egy vallomás a barátságot is elrontsa, teljesen tanácstalan vagyok.

2019. ápr. 6. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Először inkább csak utalgass, kicsit viccesen, flörtölve, ha veszi a lapot és belemegy, utána könnyebb dolgod lesz.
2019. ápr. 6. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Mi alapján gondolod azt, hogy ő is meleg?
2019. ápr. 8. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
5%

A látszat néha csal, szerintem te képzeled be magadnak hogy ő is az. Ha meg megkérdezed, megsérted, ha meg bevallod, lehet vége a barátságotoknak. Szerintem hagyd, ne mász rá. Ha rám mászna egy azonos nemű aki meleg, de én meg nem vagyok az, akkor bizony irtó ciki lenne nekem és neki is. Szóval ne keverd a kását, ha ennyire meleg vagy, menj olyan helyre ahová melegek járnak. De ne buzulj erre a fiúra, mert még ráfaraghatsz vele (emberi méltóság megsértése) ésatöbbi...... De te tudod

32F

2019. ápr. 9. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
#3 Minek a megsértéséről beszélsz? :D :D :D
2019. ápr. 9. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem pletykál, nem kelti a "rosszhírét", mégis miért sértené meg? Ha kettejük között állítja ezt, azzal miért sértené meg a méltóságát? Ha ennyire zokon veszi, akkor még valószínűbb, hogy valóban meleg...
2019. ápr. 9. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Becsületsértés, járj utána!
2019. ápr. 9. 20:42
 7/8 anonim válasza:
89%
Figyelj a testbeszédére, hogyan néz másokra és rád, ha hozzáérsz elhúzódik vagy sem, szokott-e nőkről beszélni, tudd meg, hogy benne lenne-e kalandokban, ha megfognád a kezét mit tenne, ha mellette vagy csak veled próbál foglalkozni vagy más barátaival is! Semmi sem biztos, de remélem ezek majd segíteni fognak.
2019. ápr. 9. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Emberi méltóság megsértése. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Khm. Khm. Pardon.

Szerintem mindenképpen próbálj meg kezdeményezni, ha a barátságotok szilárd, akkor kibír bármit. Az a lényeg, hogy kettesben, nyugodtan közöld vele az érzéseidet. :-)

2019. máj. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!