Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik? Miért van ez? Mi tévő legyek? Melyiknek tetszem? (nem akartam hosszúra írni)
Van két fiú. Mondjuk legyen az egyik Krisztián a másik Máté.A két fiú külsőre ellentétek, belsőre nagyon hasonlítanak egymásra. Mindkető a "zsánerem".
Máté:Osztálytárs és nagyon jó fej. Órákon azt szoktuk csinálni, hogy egyikőnk ránéz a másikra utána az vissza néz rá,és stb. Teljesen beleestem.
Krisztián:Krisztián egy híresebb ember és most turnén van és fellép Mo.-on. Olyan, mint ha megtaláltam volna benne önmagam. Volt egy furcsa érzésem. Híába fogtak körül megbízható emberek(család.osztálytársak,barátok) és meg is bízom teljesen bennük, még is alig ismertem már akkor is volt egy olyan érzésem, hogy benne bízok a világon a legjobban, és úgy éreztem neki elmondhatok mindent.Nem tudom most, hogy pillanatnyilag mit érez irántam,de nála is voltak pozitív vissza jelzésem. De mivel nem tudunk találkozni(maximum ha elmegyek egy fellépésére) ezért nem olyan erős visszajelzéseket kapok. Imádom mindenhogy.
Úgy érzem, hogy teljesen Krisztián felé hajlok,de mégis megakadok Máténál. Mi tévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!