Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan haladjak vele? (többi lent)
Az egyik legjobb haverom(fiú) felhívott, beszélgettünk utána meglérdezte, hogyan tekintek a kapcsolatunkra. Ő azt mondta tetszem neki, én is elmondtam, hogy nekem is tetszik. Megkérdezte, hogyan tovább, én erre nem nagyon tudtam mit válaszolni. Már régebben megneszéltük, hogy szombaton találkozunk. Mit csináljak?
L
Azt nem tudtuk meg te hogy érzel iránta.
Ha vonzodsz hozzá, ne habozz.
En a legjobb fiú barátommal jöttem össze és nagyon boldog vagyok mellette☺️
Üzenem az első válaszolónak: a kérdező is azt válaszolta a fiúnak, hogy tetszik neki (a kérdés 2. sora középen).
Válaszom a kérdésre: úgy haladjatok, hogy találkozgassatok eztán is.
F.
"Megkérdezte, hogyan tovább,"
LOl, micsoda töketlen egy sráccal hozott össze az élet. Jó, hogy közvéleménykutatást nem tart arról, hogy megcsókolhat-e, vagy letépheti-e a bugyid. Bocs, de már várom a következő kérdésed, amiben az lesz hogy "már 4szer randiztunk, de még nem csókolt meg, akkor nem tetszem neki?". De, csak töketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!