Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belezúgtam a barátnőm húgába, szerintetek mit tegyek?
Amint bemutatott a szüleinek és a húgának, nekem onnantól fogva tetszik. És minél többet látom, beszélek vele, annál jobban bejön.
Most már ott tartok, hogy szinte csak rá gondolok, a barátnőm felé szinte már semmit nem érzek, ellenben a húga iránt.
Szerintetek jó ötlet lenne ha hárman összeülnénk, és elmondanám nekik hogy mi a helyzet? Én azt látom rajta, hogy én is bejövök neki.
De az meg nagyon hülyén nézne ki hogyha összejönnék vele nem?
Veletek volt már hasonló? Mi lett a vége?
18F Barátnőm 18, húga 17
Ha ilyen gyorsan változik a véleményed egy lányról, akkor nem nagyon állsz készen egy rendes párkapcsolatra.
Figyu megtudjuk érteni, hogy összeülnél velük meg minden, de szerinted milyen lenne a barátnődnek?
Milyen csalódás lenne benne, hogy vele jársz és a húgával járnál inkább?
Nem a te hibád, mert úgy látszik még nem értél meg komoly kapcsolatra, de akkor legalább próbálj meg ne csalódást okozni.
Fontold meg, hogy mit teszel és ne a lány érezze, hogy nem elég jó hozzád! Mellesleg mennyi időt tudtál együtt tölteni a húgával, hogy ennyire bejön? és mennyit a barátnőddel?
18/l
Nezd, ha a batyam baratnoje leulne velunk, es elmondana, hogy szerelmes belem, nem csak azert nem akarnam tobbe latni, mert egyebkent nem jon be, hanem a batyam iranti szeretet miatt is. Ha leulsz veluk, akkor nem kell altatnod magad, tudod jol, hogy a huga ugyanugy reagalna, mint en. Szereti a noveret, es barmennyire is bejonnel neki, ezt nem fogja elfogadni.
Ulj le veluk. A baratnod nem a szerelmed. Majd talalsz mast.
Oszinte voltam, es remelem, hasznos lehettem. Sok sikert!
Ha a barátnődet elhagyod a húga miatt, akkor azt tanácsolom, hogy felejtsd el mindkettőjüket. A barátnődet azért, mert már megingott benned az iránta való szeretet/szerelem, a húgát meg ne hozd kellemetlen helyzetbe még akkor sem, ha ő most ad visszajelzéseket. Családi botrány lenne belőle.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!