Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A srác egy évfolyammal felettem jár és szeretném megismerni. A barátnőm rávett, hogy jelöljem be Facebookon és amikor visszaigazol kiírta ugye Messengeren. És én elkövettem életem egyik legkínosabb tettét:véletlenül ráintegettem. Annyira kétségbe voltam esve, hogy azonnal kitöröltem, de így is látja. Ezek után nem tudom hogy közeledhetnék felé, mert nagyon kínosnak érzem ezt az egészet. Tudnátok eselteg tanácsot adni?2019. ápr. 3. 20:15
1/7 anonim válasza:
Na figyu, én srác vagyok de talán tudok segíteni, ne integess neki, HANEM írj rá, ha nem csinálsz semmit nem repül a sült galamb a szádba, beszélj vele, talizz vele, stb...
2/7 anonim válasza:
Visszaintegetett?Tudom ez milyen para,de meg kellett történnie!A fiút láttad azóta?Néz téged?Ha néz azt furán teszi?(azaz furán néz?) (Nem úgy,ahogy rendesen nézünk egy embert?)
3/7 anonim válasza:
Ha visszairt vagy visszaintegetett, akkor nem kinos.
De első válaszoló tanácsát fogadd meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem direkt akartam integetni neki. És annyira megijedtem és kétségbe estem, hogy azonnal kitöröltem, így nem is integetett vissza. Én kilencedikes vagyok, ő pedig tizedikes, nem tudom mit írhatnék, ha azt sem tudja ki vagyok. Igaz, lenne egy közös témánk, de nem lenne az úgy túl nyomulós? Mert Jacksonos pólója van, és már hallottam sokat beszélni róla és én is imádom őt, de nem lenne gáz, ha mondjuk vele kapcsolatban írnék rá, hogy honnan van a pólója például? Még sose volt fiú aki tetszett volna, ezért nem is tudom hogyan kéne kezelnem ezt az egészet :/ De nagyon szépen köszönöm a válaszokat! ♡
2019. ápr. 3. 21:43
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan irj neki a polojaval kapcsolatban!
Ez egy jo kezdes, a szokasos “szia. mizu?” helyett.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne ess kétségbe :D Ha szeretne valamit úgy is jelezni fogja, de mivel te jelölted be, tudasd vele hogy miért. Mond el neki mit szeretnél, te is megkönnyebbülsz. A válasz úgy is igen vagy nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!