Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretik a lányok az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a lányok az olyan fiúkat akik csak szexnek tartják őket?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe már kb 2 éve szerelmes vagyok. Vettem neki rózsát, sok időt töltöttem vele, mindig kedves voltam vele, szoktunk menni kosarazni osztálytársakkal péntekenként, utána mindig hazakísérem mert az utcájába mondta hogy már majdnem erőszakoltak meg lányokat (és tényleg rossz környéken lakik mert nem messze lakunk egymástól és tudom hogy az egy rossz hely). Amikor fázik felajánlom neki a kabátom (természetesen elutasítja). És az ex barátja akiért még mindig odáig van? Le se szarja szó szerint, minden pitiáner dologért megsértődik és még ajándékot se vesz neki. Nem tudom miben jobb egy ilyen csávó, mint valami normális (nem feltétlen én, mert ugye tetszését nem az ember dönti el, de az a csávó egy igazi köcsög).

2019. ápr. 2. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Te a túl nagy kedvességeddel gyenge vagy a szemében.

Vàltoztass, (ne bunkó legyél, csak hatàrozottabb, pl. ezt a rózsàs dolgot hagyd, mert ebben az esetben nagyon gàz) és nyomulj rà a lànyra. Ha visszautasít dobd a fenébe, és nézz egy màsik csajt. Mert így örökké a csicskàsa lezel

2019. ápr. 2. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Miért futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel? Ne a lányokat hibáztasd azért, mert az illetőnek az exe kell, te pedig max barát vagy számára.
2019. ápr. 2. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Túlzott kedvesség a gond.
2019. ápr. 2. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Ki mondta hogy annak a lánynak csak a szex miatt tetszik a fiú?

És azt ki mondta hogy ez minden láyra igaz???

2019. ápr. 4. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
*lányra
2019. ápr. 4. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
barátzóna a te problémád. kihazsnál a csaj
2019. ápr. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!