Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan szedte ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedte ezt?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam azt hiszi szerelmes vagyok bele pedig nem is igaz. Egy másik osztályba járó barátnőmtől kell megtudnom hogy Tomi(a fiú) mit mondott.(mellesleg ők 2en szomszédok). Így történt ahogy megtudtam: Egyik barátnőmmel ott voltunk a szekrényeknél az iskolában odajön Anna(így hívják akitől megtudtam) És azt mondja hogy nem is tudta hogy nekem tetszik Tomi. Mondom ezt honnan szedted. Mondja ő mondta.Hát Peti kérdezett tőlem valamit, ő meg mondta, hogy "Petike mit csajozol?" én meg mondtam, hogy akkor te meg Katával vagy, és mondta, hogy "Csak Kata szerelmes belém, én nem". Pedig nem is vagyok szerelmes bele. Megkérdeztem Tomit igaz e azt mondta igen. De honnan szedhette ezt. Nem mondtam el senkinek nővéremen és bátyámon kívül.
2019. ápr. 1. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi van?

Tökmindegy, ha nem tetszik akkor küldd el a f...szba. Ennyi. probléma megoldva.

Vagy ha esetleg rendelkezel az átlagos IQ mennyiséggel akkor akár meg is lehetne vele beszélni, tudod...megkérdezni, hogy honnan vette ezt az egészet és biztositani arról, hogy ez nem igaz...csak nyomatékosan kell...mert az ilyen 16-7 éves tinilibáknál a tagadás általában az ellenkezőjét jelenti, szóval értelmesen kellene mindezt előadni.

2019. ápr. 1. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt csak én nem értem?hogy jött ide Peti meg Kata?Egyáltalán kik azok?

Ja sztem is beszélj vele!

2019. ápr. 1. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát Kata az én vagyok és csak Peti tudta ezt de ő a legjobb barátom fiúk közül benne bízom a legjobban
2019. ápr. 2. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 hát akkor lehet hogy Peti elmondta,vagy látta rajtad a fiú hogy tetszik neked!
2019. ápr. 3. 19:05
 5/6 anonim válasza:
Szerintem először döntsd el, hogy szerelmes vagy bele, vagy nem...az elején azt írod, hogy nem is igaz, hogy szerelmes vagy bele, a végén, hogy nem mondtad el senkinek, csak a testvéreidnek..aztan meg Petinek is...valószínű tőle tudja.
2019. ápr. 29. 17:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2019. ápr. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!