Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt gyógyul be egy törött sziv?
Akkor lesz jobb és akkor gyógyul be a megtört szíved, ha utadba akad egy fiú, aki szeretni fog és te is őt. Ne keseregj amiatt, mert elment a vonat és nem vitt magával! Szállj fel egy másikra! A kesergéssel nem sokra mész, mert eltereli a figyelmed a mindennapok fontos dolgairól. Más is volt, van és lesz így. Fiatal korban ez gyakori, sőt - később is... A következő fiút óvatosan válaszd ki magadnak.
F.
Szerencsére nincs ilyen problémám, mivel nem veszek részt abban, amiben a legtöbbje meg teszi. Ez az időszak most ilyen kérlek szépen, most még fáj a csalódás, majd idővel lassan enyhülni fog ez az érzés, legtöbbjük így van ezzel. Legalább most megtanulod, hogyan kell valamin túl lépni, és ennek fényében a következővel értelemszerűen óvatosabban jársz el. És igen, belőled is egy megkeseredett lány lett, aki majd nehezebben fog megnyílni a következőnél, olyan fiúkat fogsz elutasítani, akik nem szolgálnának ugyan arra a tettre, mint az előződ, nem csak vagy így egyedül, sokan mások is.
Utálok vigasztalni, mivel ez minden megkeseredettnek alanyi jogon jár, ezért nem foglak vigaszt nyújtani, majd kilábalsz valahogy és túl teszed magad, mint mindnyájunk.
Ebben az esetben nagyon is igaz a közmondás, hogy az idő minden begyógyít. Bár most ezt nehezen hiszed, de hidd el, hogy valóban így van, ezt majd te is belátod.
Hogy mikor múlik el pontosan, megmondani nem lehet. Ez teljesen egyéni. De szépen, fokozatosan elkezd elmúlni a bánatod és a szomorúságod.
Nekem egy nagyon jó barátnőm segített ugyanilyen szituban. Nálam az vált be, hogy kibeszélnek magamból mindent, mert ha csak magamban őrlődtem volna, megbolondultam volna. Ő mondott egy nagyon elgondolkodtató dolgot nekem. Azt mondta, hogy jönni fog úgyis egy olyan srác, aki valóban szeret és ő csak akkor fog eljönni, akkor fogom őt észrevenni, akkor fogok újra nyitott lenni másnak, amikor megtanultam újra egyedül is boldog lenni. Mert akkor már elengedtem őt teljesen, nem után a vágyakozok, és nem őt fogom másokban keresni, és túltettem magam rajta. Mert nem lenne fair egy másik sráccal, ha az előző bunkó miatt bántanám meg, miközben lehet, hogy ő tényleg komolyan gondolja.
Szóval csak nyugodtan sírd ki a bánatod, nyugodtan adj ki magadból mindent, és akkor hátha hamarabb szabadulsz az érzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!