Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagál (ná) tok ha a barátnőtök eljár discoba?
Figyelt kérdés
Hello. 1 éve van barátnőm, havonta 1-szer kb eljár discoba,azt mondja azért hogy a barátnőivel tudjon lenni,ilyenkor rámondom hogy menjenek el máshova kajálni pl.. akkor is együtt tudnak lenni,arra az a válasza hogy a fellépő miatt is megy. Engem nagyon zavar,többször is mondtam neki hogy ne járjon mert nem szeretném,de ő akkor is eljár. Nem szokott berúgni meg semmi rosszat csinálni (elvileg),de nekem akkor is rossz hogy én otthon ülök ő meg discozik... Ti erre mit reagáltok/mit tennétek? Köszi2019. márc. 23. 20:41
1/5 anonim válasza:
ez felháborító! zárd be a pincédbe és láncold le jó alaposan.. hogy képzeli, hogy jól érzi magát az engedélyed nélkül? ezek a mai lányok...
2/5 anonim válasza:
Na a fenébe! Hogy merészeli!
Mennék vele! Úgy is rám férne egy kis lazulás. :D
3/5 anonim válasza:
Menj és csinálj akkor havonta egyszer ezen a napot te is valamit a barátaiddal! Ha normálisan működik a kapcsolat, megvan a bizalom, akkor nem értem miért probléma, ha nem minden perceteket együtt töltitek,és néha eljártok külön is szórakozni. Szerintem ez így egészséges. Ha pedig nem bízol benne....hát az is sokat elárul.
4/5 anonim válasza:
Én teljesen megértelek, attól függetlenül, hogy nem csinál semmi rosszat és érhető okokat hoz fel, hogy miért megy, engem is zavarna. Az sem jó, hogyha bezárod, de így meg zavar téged, megértem, én is ilyen vagyok. A párkapcsolatban viszont a kompromisszumok fontos szerepet játszanak, szóval itt most kötni kell egyet, sajnos ilyen az élet és egy párkapcsolat. Ahogy fölöttem is írták, te is menj el valahová a haverokkal, kapcsolódj ki. Lehet, hogy erre Ő is rájön milyen érzés, és többet nem akar majd menni, de lehet, hogy tök jól ellesztek mind a ketten utána meg másnap ott folytattok mindent, ahol abbahagytátok.
18/F
5/5 anonim válasza:
Még jó hogy nem azt csinálja amit te mondasz neki,nem a te tulajdonod! Ha el akar menni szórakozni elmehet,és ezt nem te fogod megmondani. Egy kapcsolat alapja a bizalom,ha ez nem működik akkor már baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!