Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjam meg neki hogy össze akarok jönni vele?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, ő lány. Csak 2 hét múlva tudunk találkozni, de előbb is leutazhatok hozzá ha akar valamit tőlem. Ha nem akar akkor felesleges idő és pénz költés. Nem tudom mi van köztünk. Hogyan kérdezzem meg? Egyenes akarok lenni, tudom hogy mit akarok. Elég annyit leírni beszélgetés közben hogy : "veled szeretnék lenni". Vagy lehet mégjobb: "de jó lenne ha együtt lennénk" vagy "mit szólnál ahhoz ha egy párt alkotnénk" vagy "ha együtt lennénk többször tudnénk találkozni, elvinnélek ide meg ide.." és kezdjen vele amit tud :D várom utána a reakcióját. Ha elutasít, rögtön eltűnök.2019. márc. 18. 19:31
2/15 anonim válasza:
Üzenetbe nem nagyon vágom ezt az összejövős dolgot. Mindig személyesen oldottam meg az ilyet, jókat írtál a kérdésedbe.
3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nemet fog mondani, azért inkább így szeretném megkérdezni, rávezetni, hogy ne koppanjak akkorát
2019. márc. 18. 19:48
4/15 A kérdező kommentje:
És melyik szöveg a legjobb?
2019. márc. 18. 19:49
5/15 anonim válasza:
Ha együtt lennénk többet tudnánk találkozni...
Szerintem az a legjobb
6/15 A kérdező kommentje:
Hozzategyek valamit meg vagy ez igy jo?
2019. márc. 18. 19:54
7/15 A kérdező kommentje:
Megírtam neki azt amit az utolsó mondott :D várom a reakciót
2019. márc. 18. 20:07
8/15 A kérdező kommentje:
Nem is olyan rossz valaszt kaptam. Azt kaptam hogy : "igen talan meg tul sokszor is taliznank"
2019. márc. 18. 20:11
9/15 A kérdező kommentje:
Na most ezután hogyan tovább? Nem úgy kell szerintem hogy megkérdezem hogy akkor járunk e?
2019. márc. 18. 20:22
10/15 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de ez nem a legjobb válasz, amit kaphattál. Ha szarkasztikus a lány, akkor okés, de egyébként ha nem akkor olvasd el többször az üzenetet. Talán le is fog esni, hogy mit írt valójában.
Nem ismerem, ezért mondom, hogy lehet szarkazmus, de egyébként nem túl jó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!