Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha az első csók kellemetlen? Lehet nem is vagyok belé szerelmes?
Van egy srác, akibe már régóta szerelmes voltam, gondoltam én. Tegnap egy buliban végig együtt táncoltunk és megtörtént az ominózus első csók meg utána még sok, de annyira fura volt. Kicsit úgy éreztem, nem vagyok még kész erre, hirtelen jött, s most nagyon össze vagyok zavarodva emiatt. Annyira nem értem magam, hónapok óta amiatt szenvedtem, hogy végre legyen köztünk valami, s most inkább lesokkolt vagyok mintsem boldog. Miért?? Valakivel volt már ilyen, illetve ti hogy éltétek meg az elsőt?
18/L
Nincs itt semmi baj! A második és a többi minden bizonnyal mézédes lesz, ha Te is akarod.
Csókolózás közben nem volt véletlenül bűntudatod? Nem tiltanak (elleneznek) a fiúktól?
F.
Persze, velem is ez volt.
Hidd el, egyre csak jobb lesz :)
Hidd el, hogy lesz ez még sokkal jobb is!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!