Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges vagy veletek is megesett már?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, de gyakorlatilag nem is ismerem. Látásból ismerjük csak egymást, viszont azon pár alkalommal valami nagyon megfogott engem benne. Facebookon bejelöltem ismerősnek, és visszajelölt, ha feltölt valami új képet, attól valahogy nagyon jó kedvem lesz. Mindig nézem, hogy miket lájkolgat és Instán miket követ. Elképzelek vele élethelyzeteket, hogy a képzeletemben ketten vagyunk és mikor mi történik. Felidézem többször, mikor láttam és mindennap gondolok rá .Sajnos a neten eddig csak 1x beszéltünk, de az is baráti hangulatú volt. A képzeletem elég messze van a valósághoz sajnos.:( Ez beteges amúgy?
17/L
2019. márc. 14. 19:30
1/10 anonim válasza:
Először is:
Beszélgess vele többet, én ezt tanácsolom, ezzel esélyt adsz arra, hogy határozottan megkedvelteted magad vele.
Másodszor:
Nem beteges, nálam is volt hasonló :D
2019. márc. 14. 19:33
2/10 anonim válasza:
Abszolút nem beteges, sőt, aki azt mondja hogy sosem álmodozott még, az hazudik. Én is rendszeresen álmodozok. Akkor is ha van valakim (akkor nyilván arról) és akkor is ha nincs (úgy meg arról aki tetszik).
2019. márc. 14. 19:38
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen megértőek vagytok.:)
Én naponta álmodozok..nem is keveset erről a fiúról
2019. márc. 14. 19:41
4/10 anonim válasza:
Nem beteges, de ideje lenne egy másik szintre emelni a dolgot. Mit veszíthetsz?
2019. márc. 14. 19:42
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából túl félénk vagyok....hogy olyan messze is lakik már a srác, és mi van hogyha tolakodónak gonsol ha írogatnék neki..így is folyamatosan én köszöntgettem a szülinapján..néha még kis üdvözlőképecskét is küldtem neki
2019. márc. 14. 19:47
6/10 anonim válasza:
Ezek alapján a fiú vagy bátortalan, tapasztalatlan, vagy nem érdekled őt. Bogozd ki, melyik vagy.
F.
2019. márc. 14. 19:52
7/10 A kérdező kommentje:
Neki még nem volt barátnője, a haverjaival olyan mémek alatt jelölgetik meg egymást h Tinderen nincsen jó csaj mrg a tinderes lányok nem válaszolnak...aztán itt vagyok én, szerintem teljesen normális lány vagyok, egyáltalán nem csúnya, nyitott vagyok minden témára, én válaszolnék is találkoznék is vele, kedveskedtem neki, és mégis ignorálva vagyok
2019. márc. 14. 19:58
8/10 anonim válasza:
Amikor elolvastam akkor rogton magamra gondoltam mert en PONTOSAN uyganezek a dolgokat szoktam csinalni szoval szerintem egyaltalan nem beteges. En is a te helyzetedben vagyok, mert nekem is tetszik egy fiu akivel latasbol ismerjuk egymast, messengeren beszeltunk, de csak barati hangulatuan. En ugy kedveltettem meg magamat vele, hogy beszelgettunk kozos temarol, amihez mindketten ertunk es szivesen beszelunk rola. Fontos szerintem az is, hogy kozos legyen a stilus, mert akkor van kozos tema. :)
2019. márc. 14. 21:07
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Jól lepontoztatok, de még most is azt állítom, és ezt Kérdező a 7-es pontban tkp. meg is válaszolta és ez engem igazol: az általa kiszemelt fiú bátortalan, tapasztalatlan. Ezek után már nem úgy írnám, hogy nem érdekli őt a Kérdező, csak még nem találtak egymásra, hiszen barátjával arról cseveg, hogy nincsenek jó nők.
Most azt ajánlom a Kérdezőnek, hogy kezdeményezzen ő fiú felé.
F.
2019. márc. 15. 08:49
10/10 anonim válasza:
Kérdező egyébként én is pont hasonló helyzetben vagyok mint te, csak az a különbség hogy én nem csak látásból ismerem az illetőt hanem kicsit közelebbről is. Szerintem egyáltalán nem beteges, hogy elképzelsz helyzeteket, ilyet én is szoktam. Próbálj meg többet beszélgetni vele, hidd el nem leszel túl nyomulós számára, ha meg igen, akkor azt úgyis észre fogod venni rajta, még akkor is hogy ha csak interneten tartjátok a kapcsolatot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!