Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya nem szereti a barátomat! Mit tegyek? A többi lent.
Anyud fél hogy elveszti a pici lányát :)
Hát ezt beszéld meg vele, mármint anyuddal, mit szeretne?
Hogy mindég bele akar e szólni a magánéletedbe? Mert akkor emlèkeztetnèd, egy év és 18 leszek,
És ha nem itthon alszok, akkor bizony a barátodnál :)
Kérdezd csak meg nyugodtan,mi a francokat akar még barátod tól?
Mert ha nem kedveli, akkor ne is furikáztassa a picháját boltba meg sehova....
Ezt beszéld meg vele.
Utána egy darabig nem biztos hogy egymáshoz szóltok anyuddal, de majd csak megjön az esze :)
Barátod rendes hogy elviszi anyud :)
Bár én ha elvittem volna az anyós jelöltömet, biztosan megbeszéltem volna ezt, persze kellő illedelemmel :)
Voltam a barátod helyzetében. Körülbelül megölte a kapcsolatunkat, végül szakítottunk is (bár nem ez miatt, de közvetetten szerepet játszott a dologban).
Szóval mindenképp meg kell vele beszélned, ez a legjobb amit tehetsz.
21F
Statisztikai kimutatást nem csináltam, de a fiataloknak általában az anyjukkal van baja. Ezek az anyák elváltak, özvegyek? Apa ilyesmikben nem foglal állást, neki mindegy?
Hogy válaszoljak is:
Mindenképpen anyáddal beszéld meg, de ne vonjad őt felelősségre, hanem szépen csendesen tárd ki előtte szíved, mondd el a bajodat. Semmiképp se feleselj vissza, mert még dacosabb, ellenzőbb lesz a tervedhez!!! Szerintem ezt tedd.
F.
Sajnálom, együtt érzek veled!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!