Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek a srácnál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek a srácnál?

Figyelt kérdés

Szóval a srác velem egyidős, instán követem, látásból ismerem de egyébként semmit sem tudok róla ezért is félek kezdeményezni. Egyszer találkoztam a baráti körével (ő éppen nem volt ott) és nagyon jófejek voltak. Viszont félek mert hogy ők úgy néznek rám hogy egy idegesítő csaj vagyok, de lehet hogy úgy hogy egy kedves làny. Félek ha ráírok és bunkó lesz stb. akkor örökre elcseszem a kapcsolatom azzal a társasággal.

Gondoltam hogy ráírok, de mindig az jut eszembe hogy ez az előző fiúnál aki bejött nem volt egy jó ötlet.

Mi tévő legyek?

2019. márc. 12. 22:57
 1/2 A kérdező kommentje:
*félrk mert lehet hogy ők úgy néznek rám...
2019. márc. 12. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
írj rá, nincs veszíteni valód. mi rossz történhet? találj valami ürügyet, hogy szia, bocsi nem téged láttalak ma reggel a buszon? szóltam de nem fordultál meg.. ja hogy nem is te voltál hahaha.. és már ki is alakult egy bezsélgetés. nyilván ne úgy írj rá, hogy szia ! tetszel nekem :D abban nincs semmi, hogy valakire ráírsz, nem csak azokra írsz rá akik bejönnek
2019. márc. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!