Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerre két fiuba vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két fiuba vagyok szerelmes. Tudom hogy ez rossz és nem tehetem ezt velük. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha az egyikkel vagyok együtt hiányzik a másik és fordítva. Nem tudom mit kene tennem. Szakitottam az egyikkel a másikért, mert hianyzott. De most hogy vele vagyok az előző is hiányzik. Nem tehetem ezt az emberekkel. Csak ignoraljam a másik hiányát ? Lehet csak megszoktam és azért hiányzik? Ő volt az első hosszabb kapcsolatom és mindennap együtt voltunk, de nem voltam már boldog vele, hianyzott a másik srac. Szerintetek mit tegyek?
2019. márc. 11. 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Szakíts mindkettővel, legyél kicsit egyedül és ha lenyugodtál keress új kapcsolatot.

Semelyikbe nem vagy szerelmes, unatkozol, élvezed hogy válogathatsz.

2019. márc. 12. 02:49
 12/12 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező nem akarok sem beléd kötni, sem sértegetni, de te nem vagy hajlandó elfogadni azt a választ, amit nem akarsz hallani.
2019. márc. 14. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!