Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van remény, hogy visszajön hozzám/fog keresni?
1 éve ismerek egy csávót és nagyon nagyon sokat dumálgattunk és mindig ő keresett engem...a lényeg h szeptemberben leírta h tetszem neki aztán nem jöttünk össze hanem kb. 2hónapig húztuk egymás agyát és valamiért nem beszéltünk utána és mondta,hogy majd találok mást helyette...na én utána nem foglalkoztam vele,de rá egy pár hétre meg ő írt rám 3-szor is kb....aztán idén meg összejöttünk és 1hónapig együtt is voltunk de én nagyon elrontottam,mert nem voltam biztos abban,hogy tényleg komolyan gondolja és én nem nagyon mutattam ki az érzéseimet sem+soha nem írtam neki az az 1 hónap alatt..(mindig ő írt mindennap)és nem rég elolvasta a legjobb barátnőmmel a beszélgeteseinket amibe leírtam a barátnőmnek,hogy nem biztos h akarom-e ezt az egészet...utána 2napig nem beszéltünk,mert haragudtam rá(azért mert így olyan mintha egyáltalán nem bízna bennem)ezek után nem beszéltük meg ezt az egészet hanem úgy csináltunk mintha semmi nem történt volna...és most meg 1hete alig beszéltünk egyik nap,másnap semmit és harmadik nap meg ráírtam és annyit mondott,hogy beszélnünk kell a kapcsolatunkról suliba...mondtam hogy igen szerintem is,aztán suliba másnap meg azt mondta hogy ő ez így nem akarja...és vége lett...
Azóta folyamatosan néz,de rossz ránézni olyan fájdalmas a tekintete...
Szerintetek gondolkodik rajta és visszajön..?
Kíméljetek meg a gúnyolódástól meg a csúnya beszédtől...
17/L vagyok,ő 19/F
Az a baj,hogy tényleg én rontottam el mivel utólag jöttem rá,hogy szeretem és,hogy mennyire hiányzik..
A szakításunk napján leírtam neki,hogy szeretem és,hogy tudom,hogy en rontottam el+reméltem,hogy megtudjuk beszélni...de azt írta,hogy akkor sem szeretné és,hogy sajnálja🙁Viszont tényleg mindig néz és olyanok a szemei mikor rámnéz..
Csak reménykedni tudok,hogy írni fog vagy valami...
Eddig mindig ezt csinálta
Nem szól hozzám aztán meg hirtelen ír
Remélem most is ez lesz...
És az előzőnek köszönöm a választ+hogy nem támadtál le...
Ez is igaz...
Ahj nem tudom...
Mindenki azt mondja,hogy fog még keresni mert “tudjuk,hogy milyen és,hogy szeret”de félek,hogy nem fog...
Igen tudom,hogy 17éves vagyok és van egy csomó fiú a világon rajta kívül,de nekem csak ő kell...egyszerűen más palikra sem tudok ránézni..
Nagyon hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!