Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Nektek milyen lány/nő az ideálotok?
Nemet es kort is irjatok
16/l
Azt vettem észre az évek alatt, hogy instagramon; szőke hajú, kék/zöld szemű (ezt nem úgy értem, hogy megverték szegényt és kék-zöld a szeme alatt) sztárokat követek be leginkább, szóval nagyvalószínűséggel az az ideálom. :D
De azért Demi Lovato-hoz hasonló csajokat is tökre adom. :D
Mellesleg nekem a butchok egyáltalán nem jönnek be.
20/L/L
Huu igazából nincs ideálom,minden nőben van valami vonzó.
De ami nagyon bejön az a sötét haj ,világos szem:3
A fekete és a göndör haj nagyon tetszik.
Mivel én kicsit fiúsabb vagyok,viselkedésre,inkább a nőieseket szeretem.Ne legyen hisztis,ha szereti a metalt az még jobb \m/ :D Legyen meg az öszhang,közös téma,legyen ápolt,vmennyire adjon a külsejére(nem sminket értem) stb 18/L/L
Azt szeretem, ha kb egymagas velem, ilyen 165 cm koruli, a teltebb alak jon be, a sotetbarna haj a kedvencem' de a tobbit is szeretem, en sem orulnek, ha anime rajongo lenne, de azert, mert ha a baratnomnek van egy hobbija, szeretek erdeklodni felole es jobban belevetni magam, de az anime teljesen hidegen hagy, szeretem ha lehet vele komolyan beszelgetni' de hulyulni is' szeressen utazni' legyen nyitott
19/L/L
Ne legyen hisztis és gyáva.
Tudjon velem beszélni a jövőröl.Ne legyen prűd,de nem kell nagyon perverznek se lenni.Néha irányítson ő is,lehessen vele borozgatni,bulizni.Adjon magára,legyen ápolt.Nagyon fontos ,hogy a fogai legyenek rendben,legyen szép a haja,lehetőleg hosszú,de annyira nem lényeg,az se baj ha van műkörme.
Nem baj ha dohányzik,legalabb néha megkínálhat ;)
De a legfontosabb legyen nálam érettebb,semmiképp sem gyerekes.Mivel én kicsit "fiúsabb" vagyok,ő legyen nőies.
Előny ha ugyanazokat a zenéket hallgatja mint én,bármiről tudunk beszélgetni stb stb
18/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!