Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mit gondoltok?
En ugy latom ha egy fiu es lany szexualjs kapcsolatot letesit.fopeg fiatalon ugyis megunjak egynast es keves az esely hogy a szerelem orokre szoljon...!
De ha van ez a hazassag.utanu szex. En felnezek azokra akik ezt kibirjak es becsulom olet mert ok tenykeg maguk miatt szeretik egymast nem a testisegek miatt.kepesek varni.szerintem az ovuke egy oszinte.kapcsolat.szerintme sokkal nagyobb az esely ok akar orokre boldogan eljenek.mint akik fiatalon jajj osszejonnek szexelnek par ev johet az uj.mert megunja en szerintem.ti h velekedtek?
Teljesen egyértelmű, hogy akik fiatalon jönnek össze, tizenévesen, azok az esetek többségében szétmennek.
A kíváncsiság, hogy milyen lehet mással, a legjobb kapcsolatokat is tönkreteszi. Mellesleg kevés ember marad olyan, mint tiniként, az elfejlődés jelensége is árt a kapcsolatoknak. (Amikor a 2 fél teljesen más irányba fejlődik, nem marad közös témájuk, stb.) Ettől függetlenül vannak kivételek. A volt osztálytársaim közül 2 is van, aki a mai napig a középiskolai szerelmével van. Én már a nevét is elfelejtettem annak a fiúnak, akivel akkor jártam is azt hittem, hogy vele élem le majd az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!