Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel zavarba hoztam a srácot?
Beszélgettem a sráccal egy forgalmas, zajos helyen. Vissza kellett kérdeznem, mert nem hallottam, mit mondott. Éppen haveri távolságban álltunk egymás mellett és a felső testemmel dőltem felé. És épp azt kérdezte, hogy fogok eljutni egy helyre. De előtte mondtam, hogy egy irányba esik az otthonommal. Nem értettem, hogy most mire kérdez vissza. Mikor még odadőltem felé, akkor válaszoltam, hogy úgy ahogy eddig. Ahogy egyenesedtem vissza ránéztem (nem volt semmi csábos nézés) és olyan volt arca, mint akinek minden értelem és érzelem kifutott az agyából. Szó szerint mint aki lefagyott attól, hogy közelébe mentem. Utána kifejezéstelenül pislogva kapta el a fejét. Így is a hangja egyre jobban halkult, a végére meg már majdnem szótlan lett, pedig végig vitte a beszélgetést. (mintha azt láttam volna az arcán, hogy beégtem előtte, vagy remélem nem látta meg a zavartságom/izgatottságom) Amúgy meg laza a srác, de most más volt. Vagy csak fáradt. Milyen mikor zavarban van egy srác?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!