Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? (lent. )
Szóval, 17 évesek vagyunk, tavaly óta járunk egy osztályba a sráccal. Tavaly félévig soha nem beszéltünk, de utána egy véletlen miatt köszönőviszonyba kerültünk. Egy ideig tényleg csak köszönés volt,de egy idő után elkezdett engem szivatni, szinte bármit csinaltam talált rajta valamit, és azzal szekált. Mindenféle beceneveket adott nekem, és mivel engem általánosban elég sokat bántottak az osztálytársaim, eléggé visszahúzódó lettem, főleg a fiúk irányába, épp ezért mindig csak kínosan mosolyogtam amikor elkezdte a hülyeségeit, mert már tavaly se tudtam eldönteni hogy komolyan mondja vagy viccel, Végül év végére tökre megváltozott ez a fiú, gyakran rajtakaptam hogy néz, órán is, vagy volt hogy bókolt, de azt is elviccelte. Valahonnan a telefonszámomat is megszerezte, a mai napig nem tudom honnan, és hívogatott, de mivel utáltam őt, nem vettem fel. Volt olyan is hogy napokig nem szólt hozzám, aztán random elhivott valahova, de mivel egyszer így már húztak engem csőbe, elkezdtem neki mondani h hagyjon már, mire elkezdett röhögni hogy akkor a játszótérre menjünk ne fagyizni. Aztán jött a nyári szünet, és most ebben a tanévben az első tanítási napon odajött, aztán most minden megy úgy ahogy tavaly: a mögöttem ülő lány szerint bejövök a srácnak, mert amikor nem látom is csak random hátranez rám. Mostanában jöttem rá hogy bejön nekem, és már beszélni is merek, együtt hulyulunk sokszor. Kiderült hogy van egy játék ahol én is és ő is aktívan játszik, azóta van hogy este vagy suliban együtt játszunk. Idén is volt hogy elhívott valahova, de ilyenkor mindig annyira zavarba jövök, hogy csak mosolygok és röhögök hogy maradjon már. Általában ha ránézek elkezd mosolyogni, de van hogy csak úgy nézzük egymást, de mindig én nézek el. Pl múltkor kiültették őt a tanári asztalhoz, egy tankönyv volt az arca elott, én csak random felneztem ra, o meg pont a tankonyv felett nezett engem es elmosolyodott. Ő eléggé társasági ember, nagyon sok barátja van, fiú-lány egyaránt, nyilván megöleli a lányokat, meg kedves velük, de tényleg fura, mert velem nem olyan mint velük. Velem pl csak pacsizni szokott, vagy csak int egyet es úgy köszön, meg az ilyenek. 1-2 barátom szerint bejövök neki, de én tényleg nem tudom, mert annyian bántottak általánosban engem, főleg fiúk, hogy félek o is csak ilyen... Azért kérdezlek titeket, mert ti úgysem ismertek engem, és tudom hogy őszinte választ fogok kapni.
Köszi :)

SZINTE, biztos, hogy nem egy egyszerű szimpátiát érez irántad a fiú, legalább is én ezt gondolom.
Nehéz valakihez közel kerűlni, ha zárkózott, vagy nem annyira szociális, mint az emberek többsége (nem mintha mostanába az emberek annyira szociálisak lennének). Egy kicsit magába forduló, visszafogottabb lányhoz szerintem nehezebb közeledni, mert ha valamit rosszúl teszünk, akkor megbánthatjuk vagy megijeszthetjük egy gyors közeledéssel. Én azt ajánlom neked, hogy hagyd a fiút, hogy ő diktálja a tempót, persze te néha néha "oldalba rughatod" hogy "lassabban, nekem ez a tempó gyors). Mennyj el vele, ahova elhív, hisz abból nem lesz gond, ha sétáltok egyet vagy megesztek egy fagyit. ;). Próbálj ne idegesen ránézni és ha kell és szükséged van rá, akkor tartsd a tisztes távolságot, hogy ne legyen neked sem nagyon idegen a szituáció és tudd jól érezni magad. Ezt a távolságtartást alapjába véve lehet rosszúl veszi majd a fiú, de nayon könnyen lehet majd kompenzálni, ha látja rajtad, hogy érdekel amit mond és te magad is jól érzed magad és mosolyogsz. A fiú lehet nem fog merni a már elmondottak miatt megölelni az elköszönésnék, de hidd el nagyon szivesen megtenné, ezért én azt ajánlom, hogy törd meg ezt a jeget te, és lépj oda elsőként és emeld fel a kezed az öleléshez és 100%, hogy viszonozni fogja ezt neked. :3
Ez a kis barátkozás neked is nagyon jót tenne, hisz kimozdítana a komfortzónádból, és ezek után sokkal könnyebb lenne nyitnod más azonos vagy ellenkező nemű emberek felé.
Sok sikert a talihoz ;) (remélhetőleg elmész vele) és ha elmentél vele, akkor légyszi privátba, vagy ide légyszi írd le a fejleményeket hogy hogyan is alakult. :)
Ha kérdésed van, avgy segítségre van szükséged, akkor nyugodtan írj.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!