Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem vagy kizárt dolog?
Van egy lány akivel sokat találkoztam ésbeszélgettem, de egyik napról a másikra megkaptam tőle, hogy legyünk csak barátok.
Nem is kell mondanom, hogy elég szarul esett, mert én nagyon élveztem a társaságát, de ezek szerint valami miatt megváltozott rólam a véleménye.
Szerintetek van rá esély, hogy meggondolja magát? Próbáljak vele beszélni, hogy miért döntött így? Bennem ez most sok kérdést hagyott megválaszolatlanul.
Nem az a baj, h nem jöttél be neki. A baj az, h nem léptél ahogy az első mondja. Így most bekerültél a szimpatikus, de túl töketlen h a barátnője legyek kategóriába ahonnan tinédzserként kimászni szinte lehetetlen.
Felejtsd el.. Nem ragadhatsz le egy nőnél.. amugy sem vagy meg elég idős ahhoz, letagadj. Van rengeteg másik.. hajrá!
Első vagyok.
Sajnos olyan lányt fogtál ki, aki nem így gondolkozik mint te.
Ha megfogadsz pár jó tanácsot:
- Éreztesd vele, hogy őt akarod, de ne rajongj érte. Ha azt érzi, hogy az ő kezében van az irányítás akkor te gyengébb vagy az ő szemében. Ez női ösztön.
- Adj egykis időt magatoknak, aztán kezd újra, de érezze úgymondd a "veszélyt" a részedről. Nem szabad tapadósnak se lenni.
- Ha neked nem ilyen lány kell, akkor engedd el és keríts olyat.
(- Ha kell segítség írj =D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!