Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiút most ismertem meg, aki tetszett. Szerintetek van nála esélyem?
Ha zárkózottnak ismerted meg őt, akkor aligha fog nálad kezdeményezni. Tartózkodj sokat a látóterében, később - főleg, ha azt látod, hogy szívesen áll veled szóba, ill. így válaszol -, akkor majd kialakulhat köztetek valami. Ne sürgesd az eseményeket, mert ilyen fiúk "megijednek" a lehetőségtől és tovább állnak.
F.
Idézlek: "Én sokszor néztem őt,kb majdnem mindig egymás mellett ültünk,és észrevettem hogy ő is nézett engem valamikor,ez mit jelenthet?" Ebből értened kell/-ene...
Leírom: Nem utasított el, mert nem is volt rá oka.
Ha minden áron kezdeményezni akarsz, akkor a pillanatnyi helyzet adja, hogy milyen ürüggyel szólítsad meg. Pl. kérdezd meg, hogy tudna-e segíteni egy példa megoldásában, megmagyarázásában(mert Te "nem érted"...
F.
Jelöld be facebook-on (ha még nem tetted), majd írj rá.
Pl. "Szia, mizu?" vagy "Hogy vagy?"
Szerintem ezek a legjobb beszelgetést elindító kérdések, hacsak nem tudsz előállni valami frappánsabbal 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!