Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Mit csináljak, ha nagyon hiányzik?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, aki idősebb mint én, de amióta elballagott, nem nagyon láttam. Csak, ha az utcán összefutunk. Nagyon hiányzik és nagyon tetszik. Tudom, hogy az egészből nem lesz semmi, mivel nem is szoktam látni sem, nemhogy beszélni vele, meg miért is kellenék neki? Hogyan felejtsem el és hogy állhatom meg az, hogy ne gondoljak rá?
Előre is köszi a válaszokat! Nyugodtan privátba is írhattok, ha veletek is van hasonló:D
2019. febr. 18. 19:20
1/4 anonim válasza:
Az hogy rá gondolsz ez minden egyes nap,vagy csak néha az eszedbe jut?
2/4 A kérdező kommentje:
Minden nap eszembe jut. Ha unatkozok akkor is, ha este nem tudok aludni akkor is, mindig és mindig hiányzik. És hát nehéz elviselni, hogy nem látom soha.
2019. febr. 18. 19:47
3/4 anonim válasza:
Akkor írj rá.Szia miújság veled? Rég láttuk egymást.Milyen az új suli? Ilyeneket bátran kérdezhetsz tőle,mivel ez nem nyomulós.
4/4 anonim válasza:
Kezdeményezhetsz ha már nagyon nem bírod, bár én nem vagyok híve ezeknek a lányos kezdeményezéseknek, ha van elv amit követek akkor az ez, lehet majd évek múlva leteszek róla :D:D De vannak helyzetek mikor belefér. Ha úgy döntesz mégsem írsz rá, akkor se félj mert ez nem szerelem csak vonzalom, ha jön valaki aki a lelkével is megfog akkor már nem fog eszedbe jutni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!