Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
Sziasztok!
Egy 17 éves srác vagyok és egy hatalmas kérdéssel fordulok hozzátok:
Szóval az a helyzet, van egy lány aki tetszik nekem...de ott van a bökkenő, hogy a legjobb barátomnak is tetszik...a lány mondhatni mindkettőnket kedvel...de a barátomat mondjuk hogy jobban. Én úgy konkrétan belé estem...a barátom mondhatni "össze jött vele"(nem jött össze vele, csak közelebb került hozzá). Az helyzet, hogy szeretem a lányt, de nem akarom, hogy vége legyen úgymond a barátságnak köztem és a legjobb barátom között. Egész nap a lányra gondolok, nem tudom tultenni magar rajta! Mit tegyek...mi jobb választás...esetleg van "középút". Kérem, aki tud segíteni kérem segítsen! Nem akarok rosszul dönteni.(A "fordulj a szüleidhez" válaszokat mellőzzük, csak mert hiába fordulok hozzájuk...ők az én javaimat fogják nézni, nem képzelik magukat a helyzetembe) Köszönöm!
Tudok olyan esetet, amikor két fiú megfogadta egymásnak, hogy ha majd valamikor mindkettőjüknek megtetszik egy lány, akkor a barátságuk megtartása érdekében, mindketten lemondanak a kiszemelt lányról. Jelenleg mindketten évek óta párkapcsolatban élnek, természetesen más-más lánnyal.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!