Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni? Kéne pár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? Kéne pár tanács. (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem. Egy társaságban vagyunk általában szóval rengeteg alkalmam lenne beszélgetni vele. Eddig ezzel semmi probléma csak rettentően zavarba vagyok a közelében és baromi keveset is beszélek, ha ő ott van. Most magamból indulok ki, én is borzasztóan utálom, ha egy beszélgetés folyamán csak én dumálok. Ráadásul egyébként egyáltalán nem ez a csöndes, zárkózott ember vagyok,, nagyon nyílt szoktam lenni az új emberek felé és a társaságot is szeretem. Olyan szinten súlyos a szitu, hogy a szemébe se merek nézni, mindig a földet vagy a lábát bámulom. Ez most úgy hangzik mintha ezekből levágná, hogy tetszik nekem, de nem mert nagyon keveset beszélünk annak ellenére, hogy minden héten találkozok vele szinte. Tudtok valami tippet, hogy hogyan tudnák kicsit jobban ellazulni a közelébe és a valódi énemet adni? A válaszokat előre köszönöm, eléggé fontos lenne, mert ezzel a visszahúzódással szúrom el az egészet.

2019. febr. 5. 19:47
 1/7 Erzsebet Kaposzta válasza:
100%

Szia!

Ugh, teljesen megértelek. Vélem is teljesen ugyanez volt nemrég.

Én a helyedben úgy kezdeném az egészet hogy csak apró de vicces kommenteket mondok amikor a többi barátaitokkal vagytok, hogy felfigyeljen rád. Szokott hozzád beszélni egyaltalán?

Ha felfigyelt rád, már sokkal könnyeb lesz hozzá beszelni, főleg mert már túl vagy az első szavakon.

Esetleg ha az egyik legjobb barátnőddel megpróbálnál beszélni vele! Sokkal kényelmesebben érezned magad, szerintem.

Remélem tudtam segíteni:)

2019. febr. 5. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Beszélgettünk már, de akkor is nagyon nehezen jöttek nálam a dolgok, tényleg teljesen más vagyok, amikor a közelemben van. Az egyik barátnőmnek mondtam már a dolgot és megígérte, hogy segít kicsit szocializálódni a fiú jelenlétében is, attól viszont tartok, hogy idő előtt elszólja magát az érzelmeimről és nem is tudna minden alkalommal velünk jönni.
2019. febr. 5. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Idézlek: "Ráadásul egyébként egyáltalán nem ez a csöndes, zárkózott ember vagyok, nagyon nyílt szoktam lenni az új emberek felé és a társaságot is szeretem."

Idézek a következő mondatodból: "...a szemébe se merek nézni, mindig a földet vagy a lábát bámulom."

Ha eredményes akarsz lenni a fiúnál, akkor előtte is mutasd azt az első énedet és ne rottyants be a gatyába!

Persze, könnyű nekem mondani, nehezebb neked véghez vinni, de mindenképpen cselekedd meg. Ez a fiú nem emberevő, lehet hasonlóan zavarban van, mint Te. Világos, hogy a barátnőd nem lehet mindig veletek! Elég rátermett vagy arra, hogy később magad is boldogulj. Kapcsolódj be a társasági beszélgetésbe, nézz gyakran rá (de ne a cipőjét, hanem az arcát nézzed! Majd belejössz, csak légy bátor.

2019. febr. 5. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. Mindenképpen próbálok határozottabb lenni és ezelőtt is törekedtem rá. Kicsit furcsa számomra is az, hogy mit vált ki belőlem ugyanis ezelőtt már volt pár barátom és velük egyáltalán nem volt ilyen problémám. Ezért is írtam végső tanácstalanságomban hátha van pár jó tipp aztán majd összeszedem magam valahogy és megpróbálom alkalmazni azokat, amiket mondtok.
2019. febr. 5. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Akár tudatosan, de inkább tudatod alatt, ezt a fiút másképp (bensőségesebben) kezeled (viszonyulsz hozzá), mint az eddigieket. Eltaláltam? Akkor hajrá, de ne tele gőzzel, mert elijesztheted őt magadtól.

"Csak lassan, okosan, Peti fiam!" (Kaffka Margit: Petike jár)

2019. febr. 6. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ismét. Rengeteget gondolkodtam az utolsó válaszon, amit a kérdésre kaptam és arra jutottam, hogy valóban tartok attól, hogy elijesztem magam mellől és ennek következtében nem beszélek eleget. Majd valahogy be kéne lőnöm az arany középutat és azon maradni sem ártana, hogy ne legyek túl sok meg azért annyira zárkózott sem.
2019. febr. 6. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Helyes!
2019. febr. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!