Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác a suliban aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác a suliban aki nagyon nagyon tetszik. Hogyan tudnék közeledni felé?

Figyelt kérdés
Szóval ez a srác már több mint egy éve bejon és már volt mikor váltottunk egymással egy két szót és voltak vicces pillanatok is mikor helyettem megcsinált valamit ami nálam egy szokás volt már szinte tesin én akkor pont elfelejtettem a tanár ezt szóvá tette és ő meg azonnal ramnezett és megcsinálta amit én elfelejtettem és utána még röhögtünk. Szóval és most pedig nem tudom hogy kéne megszólítanom és beszélnem vele milyen ürüggyel. Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne.
2019. jan. 28. 01:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá, csak természetesen!!

Azt érzi a srác ha izgulsz egy szimpla beszélgetésnél is, inkább csak add önmagadat és úgyis úgy lesz minden a legjobb

2019. jan. 28. 01:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. jan. 28. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!