Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Múlthéten kimentem a hugommal szánkózni. Kicsit beégtem előtte, mert én ültem a szánkón, és hugom húzott. (Ő akarta így) Aztán a sarkon megállított egy ismerősünk, tesóm megállt beszélgetni. Én pedig ültem a szánkón. Persze, neki pont akkor kellett elmenni előttünk. Kb 3 másodpercig szemeztünk. Igazából nem ismerem, csak tudok róla pár dolgot. Ahogy hazaértem, ki is derítettem a nevét, és azt is, hogy a szomszéd utcában lakik. Szerintetek rá írjak? Vagy menjek olyan helyekre ahol ő is 100%, hogy ott van? Nem tudom mit tehetnék. Barátnője nincs. Egyébként ő se ismer engem. 16/L 18/F

2019. jan. 26. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha te lettél volna a fiú úgy már gáz, hogy hugod húz.

Szerintem így nincs belőle semmi. A lányok furák, nem kell néha az értelmet keresni a szavaikba, a tetteikbe, szimplán csak el kell fogani, hogy olyanok amilyenek és szeretni kell őket :)

Nekem ez az egész szitu aranyosnak jött volna le szerintem, hogy 16 évesen elmész szánkózni a hugoddal meg minden. Nem azzal foglalkoztam volna, hogy ki húz kit vagy te éppen hol ülsz és mit csinálsz :)

Szerintem rá írhatsz. Ha csak közös helyen vagytok az nem garantál semmit. Ha be próbálkozol nála akkor lehet sikered lesz, lehet nem. De legalább fogod tudni, hogy működik-e a dolog. A fent említett szituáció miatt meg ne izgulj :) én is láttam hasonlót a héten, csak az fordult meg a fejembe, hogy jó anya lesz belőle majd.

21/f

2019. jan. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!