Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány az osztályomb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány az osztályomból, körülbelül egy évvel fiatalabb nálam. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Igen, tudom ez már a háromszázezredik ilyen kérdés. Nagyon tetszik. Ovi óta ismerem, most gimisek vagyunk.

Okos, művelt, kedves, és sosem beszél csúnyán. Sokszor mellém ül órákon, és szülinapon is, mikor páros feladatok voltak, mindig nyafogott, hogy velem lehessen párban. De van egy másik fiú is az osztályban, ő mellé is szokott ülni, és beszélgetni vele, és ez borzasztóan fáj, éget, mintha tőrt forgatnának a szívemben, vagy forró máglyán égetnék lelkemet. Értelmes válaszokat szeretnék!

2019. jan. 25. 16:25
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Reggelenként merjek odamenni a barátnői közé és megölelni őt? Ha csak úgy találkozunk megölelem, de az iskolában soha. Attól félek úgy érzi, hogy szégyenlem őt. Mindig néz rám amikor bemegyünk egy másik terembe, kicsit olyan a tenkintete mintha sóvárogna. Üljek mellé? De mindig a barátnői ülnek mellette. Nem tudom mit tegyek. Azt sem akarom, hogy a barátnői rám, vagy ő rá haragudjanak meg. Kicsit még gyerekesek az osztálytársaim. Sajnos (elnézést, ha egy picit egoistának tűnök) nincs olyan szellemi szinten egyik osztálytársam se mint én.
2019. máj. 14. 16:44
 42/48 A kérdező kommentje:

Egyébként, a családból senki nem tudja, hogy barátnőm van, a szüleim faggatnának, aztán pedig eltiltanának tőle, meg körülbelül mindentől, amit szeretek csinálni. Vagy világraszóló cirkuszt rendeznének belőle.

Nagyon nehéz titkolni, neki is titkolnia kell, mert az apja bolond. (Na jó nem, de biztosan megverné vagy vmi.)

2019. máj. 14. 16:51
 43/48 A kérdező kommentje:

"Minek az neked ilyen korban?!"

vagy

"Csak szexelni akarsz, és ezt az ártatlan lányt használnád fel eszköznek! Takarodj a szobádba!"

Ami természetesen nem igaz. Nem azért van barátnőm, hogy legyen kivel közösülni.

2019. máj. 14. 16:54
 44/48 anonim ***** válasza:

#42 es válaszod

Renélem tudod titkolni,mert szerinten akkor érdemes bejelnetni,ha már komoly a kapcsolat (nagyon)

Nem kell mindig szerintem!

2019. máj. 14. 20:36
 45/48 A kérdező kommentje:

Most leszünk egy hónaposak. Szerintem még nem érett meg a bejelentésre ez a kapcsolat.

Talán - feltéve ha addig még tart - két hónap múlva elmondanám.

2019. máj. 20. 16:24
 46/48 anonim ***** válasza:

Egyettértek!

Próbáld komolyítani a dolgot

2019. máj. 20. 16:32
 47/48 A kérdező kommentje:
Vannak aggodalmaim, akiket érdekel, privátban el tudom mondani, de a kedves moderátorok és a szűrőrendszer által eltávolított válaszomat sajnálatos módon nem tudjátok megtekinteni.
2019. máj. 20. 18:34
 48/48 anonim ***** válasza:

Bocs, már nem emlékszem hány évesek vagytok, de nyilván nem 12, szóval a szüleitek több megértést is tanusíthatnának, be kellene látni, hogy eljött az idő, amikor már a gyereknek kezdődik a párkapcsolat kialakító időszak. Nem tudom milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel, de valószínű nem tökéletes, ha nem mondhattok el nekik bármit, ami az életeteket érinti.

Egyáltalán hogyan vagytok együtt, ha se a suliban nem mész oda hozzá megölelni, ugye haza nem viszed, mint írtad. Akkor marad a séta meg beültök valami kávézóba, ilyesmi?

(pont most tudtam meg, hogy 2 ismerősöm nemrég összejött és egy tök jó, már igazán rájuk fért.)

2019. máj. 21. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!