Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek amik kimutatják hogy egy fiú szerelmes belém? Nem akarok nagyot koppani ezért kérdezem
Számtalan ilyen kerdes van számtalan válasszal
Kicsit keress
Koppannod nem is kell, ha nem csinálsz olyan hülyeségeket, mint hogy szerelmet vallassz. Ezt szerintem egyik félnek sem kéne.
Persze kezdeményezni a fiúnak, viszont nem vallani hanem elhivnia kell sztem a lányt.
Persze testbeszedolvasassal és egy két ügyes "trükkel" meglehet állapítani. Egyszer megtanította nekem valaki, és elég sok Allan Pease könyvet olvastam mellé. Persze ez után a dolog elég unalmassá válik. Nálam a csajozas, nálad meg a pasizas.
Én viszont pont emiatt azt ajánlom, hogy ne a kard kideríteni. Hogy ne legyen unalmas, legyen benne egy kis izgalom, probalj meg jelezni neki!!! Pl a szemezes egész jó, ramosolygas, stb:., ezt akár ve is beszélhetünk magának. Nem "koppansz"
Vagy ha nagyon nem vesz semmilyen jelet, akkor nyugodtan oda mehetsz, de csak beszélgetni, "baratiasan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!