Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne higgyék el a lányok, hogy akarok tőlük bármit is?
Van már fél éve egy kiszemeltem, akiért bármit megtennék.
Azonban vele csak a huza-vona megy, nem jutok sehogy sem egyről a kettőre.
Időközben már egy csomó lány ismerősöm akikkel eddig haverok voltunk szerelmet vallott nekem. Közben jelölgetnek befelé ismeretlen lányok, akikkel eleinte úgy alakul ki a beszélgetés, hogy ők is csak haverilag közelitenek.
Azonban egy idő után elkezdik írkálni, hogy milyen helyes vagyok, milyen normális vagyok, többet szeretnének stb. Valaki 2 nap után, valaki 2 hónap után.
Én direkt nem szoktam semmi olyat írni, amivel hitegetem őket, maximum annyi szokott lenni a legnagyobb dícséretem feléjük, hogy "aranyos vagy" vagy "csini vagy".
És már nekem fáj ez, hogy a barátságunkat/haverságunkat nem szeretném elrontani ezekkel a lányokkal, azonban azt is tudom, hogy minden egyes nappal, amit beszélgetek velük, ők mégjobban elhiszik, hogy lehet bármi is köztünk.
A legrosszabb pedig, hogy már nemtudok egyikőjükkel sem felhőtlenül beszélgetni, mert figyelnem kell arra, hogy nehogy olyat írjak vagy mondjak nekik, amivel alaptalan reményt keltek bennük mégjobban.
Azt, hogy egyik napról a másikra lezárom a beszélgetést velük túl kegyetlennek tartom.
Szerintetek az hitegetés számukra ha haverilag simán beszélgetek/találkozgatok velük tovább, vagy ennyi még úgymond "megengedett"?
Kihasználni nem szeretnék egy lányt sem.
Pont ez a 2 mondatod az amiért vallanak te okos
Edes istenem
Koptattad le oket
Ezzel reményt adsz nekik h több lehet baratsagnal
Mondd el nekik h van baratnod oszt cso
Hát de ne úgy képzeljétek el, hogy 3 szivet teszek utána meg pirulós smileyeket. Általában csak kettőspont dé-t írok minden után, hogy még érzelmi töltete se legyen.
De lehet igazatok van... :(
Figy, adj párat oda aztán jók leszünk :D
#2 voltam (74%)
Annyira örülnék, ha nekem is ilyen bajaim lennének! :D
Valójában én nem foglalkoznék ezekkel a lányokkal, én nem lennék ennyire lelkiismeretes, csak hagynám, hogy mondjanak amit akarnak és teljesen közömbös lennék azokkal akik nem érdekelnek. A lánybarátokkal meg úgy kell viselkedni mint egy sima haverral, csak nyilván annak is meg vannak a szabályai de az már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!